MIRËSEVINI NË AEK

AEK SHPK ËSHTË NJË NDËR KOMPANITË E PARA TË TREGTIMIT TË PROFILEVE TË ALUMINIT NË SHQIPËRI.

Aktiviteti nisi në vitin 1994 me prodhimin e Dyerve, Dritareve, Fasadave, Grilave Rrulon e Grilat Persiane. Duke parë një kërkesë në rritje për profilet e aluminit në vitin 1995 firma filloi tregtimin e profileve të aluminit për të tretë. U instalua reparti i prodhimit të xhamave dopio, ku prodhohen të gjitha llojet. Në Janar të vitit 2009 filluam prodhimin e paneleve për porta kryesore, AEK DOOR PANELS. Në vitin 2013 lidhem një kontratë për prodhimin e dyerve dhe dritareve të aluminit me sistemin termik me një kompani Italiane me të cilën vazhdojmë të eksportojmë edhe sot.

PROJEKTET E FUNDIT

NA KONTAKTONI

 Mund të kontaktoni duke plotësuar formën më poshtë

PËR MË TEPËR

TI PËRGJIGJEMI KLIENTËVE NË KOHË REALE, DUKE RUAJTUR RAPORTIN ÇMIM / CILËSI.

Rezervo njË shËrbim
Cilësia, përkushtimi dhe korrektësia na bën që të ecim gjate ne rrugen tone,
Kontakt
Për më shumë informacion ose për të lëne komentin tuaj mbi shërbimin tonë, kontaktoni në adresën e mëposhtme